Antena 3 CNN Actualitate Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a căzut pe șinele de tren, la stația Eroilor

Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a căzut pe șinele de tren, la stația Eroilor

Circulația este blocată la metrou, în București, după ce o persoană a căzut pe șine, la stația Eroilor.

Circulație blocată la metrou în București, după ce o persoană a căzut pe șinele de tren, la stația Eroilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    27 Mai 2024   •   14:04

Update 14:30. Intervenția a fost finalizată. Bărbatul a fost extras și este conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Începând cu ora 14:16, circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.

”Metrorex informează că astăzi, 27.05.2024, în jurul orei 13:30, în stația de metrou Eroilor 1, linia 3, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
 
Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, anunță reprezentanții Metrorex.

Comunicatul Poliției:

Astăzi, 27 mai 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, în jurul orei 13.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 5,  o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului Metrou, echipaje de jardarmi și echipajele de prim-ajutor, care au intervenit pentru extragerea  persoanei în cauză, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

De asemenea, bărbatul care era conștient, a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

 În prezent, activitățile sunt în dinamică.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public - Serviciul Poliție Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

×
Subiecte în articol: metrou București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close