Antena 3 CNN Actualitate Se circulă în condiții de ploaie și de ceață pe mai multe drumuri din țară

Se circulă în condiții de ploaie și de ceață pe mai multe drumuri din țară

Miercuri dimineața, se circulă în condiții de ploaie și de ceață pe mai multe drumuri din țară, informează Centrul Infotrafic.

Se circulă în condiții de ploaie și de ceață pe mai multe drumuri din țară
Sursa foto: Getty Images / Yusuf Salleh
de Laura Dinu    |    22 Mai 2024   •   07:57

Pe autostrada A 1 București-Pitești, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, în condiții de ploaie pe tronsonul kilometric 70-120 și aglomerație la intrarea în capitală, pe A 2 București-Constanța se circulă în condiții de ceață densă între kilometrii 105-160, cu vizibilitate sub 50 metri, iar pe A 3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

De asemenea, pe arterele rutiere din jumătatea sud-vestică a țării, se circulă pe un carosabil umed, în condiții de ploaie, pe alocuri torențială.

Totodată, pe anumite șosele din județele Constanța, Galați și Tulcea, traficul se desfășoară în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 de metri.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, polițiștii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață în zonele unde este prezent acest fenomen, să semnalizeze orice intenție de schimbare a direcției, să păstreze în mers o distanță regulamentară între autovehicule și să evite orice manevră riscantă, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului.

×
Subiecte în articol: Infotrafic ploi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close