Antena 3 Actualitate Florin Cîţu: "De azi, capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. Vaccinarea e singura cale de a scăpa de pandemie"

Florin Cîţu: "De azi, capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. Vaccinarea e singura cale de a scăpa de pandemie"

de Milena Niță    |    13 Apr 2021   •   10:18
Florin Cîţu: "De azi, capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. Vaccinarea e singura cale de a scăpa de pandemie" Hepta

Premierul Florin Cîţu a anunţat că începând de astăzi, capacitatea de vaccinare anti-COVID a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. 

Totodată, şeful Guvernului spune că imunizarea este singura cale de a pune capăt crizei de COVID şi îi încurajeză pe români să meargă să se vaccineze.

Florin Cîţu: De astăzi, capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi

"Vești importante pentru români! Am promis, am făcut. 

De astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. 

Vă încurajez pe toți să vă vaccinați. Este SINGURA cale de a scăpa de pandemie. 

Cîţu: Vă încurajez pe toți să vă vaccinați, e singura cale de a scăpa de pandemie

Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate este nevoie de un efort comun.

Doar dacă ne implicăm cu toții, dacă suntem responsabili și respectăm în continuare măsurile sanitare, este posibil să ne reluăm viețile de dinainte de pandemie", a anunţat preierul Florin Cîţu, marţi, pe pagina de Facebook.

Vești importante pentru români! Am promis, am făcut. De astăzi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane...

Publicată de Florin Cîţu pe Luni, 12 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close