Antena 3 CNN Actualitate Ciutacu: Îmi pun pene ca Badea, sunt dispus să mă mai compromit încă o dată, dacă în asta e nădejdea ţării

Ciutacu: Îmi pun pene ca Badea, sunt dispus să mă mai compromit încă o dată, dacă în asta e nădejdea ţării

Ciutacu: Îmi pun pene ca Badea, sunt dispus să mă mai compromit încă o dată, dacă în asta e nădejdea ţării
06 Feb 2013   •   16:46

Jurnalistul Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Vorbe grele", a comentat în ediţia de miercuri a emisiunii "Se întâmplă în România" efortul financiar al statului român de a găsi soluţii de ultim moment pentru actuala stare de finanţare a sistemului de sănătate, în condiţiile în care evaziunea fiscală depăşeşte anual 40 de miliarde de euro, potrivit  Income Magazine.

Ciutacu s-a arătat dispus să se mai dezbrace încă o dată şi chiar să îşi "pună pene ca Badea" pentru ca oamenii să doneze bani, dacă "în asta este nădejdea ţării".

"Uite, pentru viitoarea necesitate de 800.000 de euro, dacă statul nu poate şi nu poate, ne mai dezbrăcăm odată, ne mai dăm la televizor, ne mai facem alte conturi de donaţii. Nu ştiu, îmi pun şi eu pene ca Badea!", a spus realizatorul emisiunii "Vorbe Grele".

"Dăm în fiecare zi garda de onoare la Palatul Victoria sau la Ministerul de Finanţe, dacă lumea dă bani pentru chestia asta!", a mai spus Victor Ciutacu

"Sunt dispus eu să mă mai compromit încă o dată, mai fac încă o ţigănie, stau în cap, să dea lumea bani, dacă în asta e nădejdea ţării", a conchis Victor Ciutacu la Antena 3.


×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close