Antena 3 CNN Actualitate Ciutacu, mesaj către Năstase: "Felicitările mele că nu s-a îndoit şi nu i-a cerut graţierea ticălosului ăla"

Ciutacu, mesaj către Năstase: "Felicitările mele că nu s-a îndoit şi nu i-a cerut graţierea ticălosului ăla"

Ciutacu, mesaj către Năstase: "Felicitările mele că nu s-a îndoit şi nu i-a cerut graţierea ticălosului ăla"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Ian 2013   •   20:38

Ziaristul Victor Ciutacu i-a transmis un mesaj fostului premier Adrian Năstase, aflat în închisoare, în care îi felicită pentru că nu i-a cerut graţierea preşedintelui Traian Băsescu.

"Vreau să îi transmit un mesaj domnului Năstase, dacă se uită la noi, dacă nu, am credinţa că o să i-l transmită Andrei. Felicitările mele sincere că nu s-a îndoit (Adrian Năstase - n.r.) şi nu i-a cerut graţierea ticălosului ăla (Traian Băsescu - n.r.)", i-a transmis Ciutacu lui Năstase, în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", la care a intervenit telefonic Andrei Năstase, unul din fiii fostului prim-ministru.

Victor Ciutacu a lucrat într-un guvern condus de Adrian Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase ar putea ajunge acasă din închisoare pe 17 februarie, este de părere fiul său, Andrei Năstase, într-o declaraţie în exclusivitate pentru Antena 3.

Astăzi, comisia penitenciarului Jilava a decis că fostul premier poate fi eliberat înainte de termen. Decizia finală a eliberării va fi luată de un judecător. Eliberarea se va judeca pe 12 februarie. Avocaţii lui Adrian Năstase solicită devansarea termenului.

Adrian Năstase este încarcerat din iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.






×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close