Antena 3 CNN Actualitate CJ Vaslui a plătit 42.000 lei pentru patru costume de scafandru. Vor fi testate într-o baltă

CJ Vaslui a plătit 42.000 lei pentru patru costume de scafandru. Vor fi testate într-o baltă

CJ Vaslui a plătit 42.000 lei pentru patru costume de scafandru. Vor fi testate într-o baltă
Sursa foto: Foto: lanzarote-tauchen-dive.com
20 Ian 2012   •   18:43

Consiliul Judeţean Vaslui a cheltuit 57.000 de lei pentru achiziţionarea a patru costume de scafandru şi instruirea a patru angajaţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), informează Mediafax. Echipamentele vor fi verificate într-o baltă din Vaslui.
   
Costumele de scafandri pentru ISU au costat 42.000 lei, în timp ce instruirea celor patru angajaţi se va face contra sumei de 15.000 lei.
   
"Odată cu achiziţia completurilor de scafandru şi instruirea celor patru salariaţi, am făcut primele exerciţii în acumularea de la Soleşti, situată la 20 de kilometri de Vaslui. Investiţia era absolut necesară deoarece, până acum, am avut foarte multe intervenţii la persoane dispărute sub apă în diverse lacuri din judeţ. Îmi doresc să şomeze cei patru scafandri şi să nu existe nicio solicitare", a declarat, vineri, inspectorul-şef al ISU Vaslui, Neculai Olaru.
   
Potrivit lui Olaru, un echipaj de scafandri presupune trei persoane: un scufundător, un scafandru de securitate şi un şef de scufundări, care coordonează din barcă întreaga activitate. Cel de-al patrulea scafandru care a fost instruit şi pentru care a fost cumpărat costumul face parte din personalul de rezervă.

×
Subiecte în articol: scafandru scafandri
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close