Antena 3 CNN Actualitate Clădire demolată în București. Bucățile căzute au blocat circulația a trei tramvaie

Clădire demolată în București. Bucățile căzute au blocat circulația a trei tramvaie

O clădire din Sectorul 5 al Capitalei este demolată. Bucățile căzute au blocat circulația a trei tramvaie din București.

Clădire demolată în București. Bucățile căzute au blocat circulația a trei tramvaie
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    05 Ian 2022   •   10:01

Este vorba despre o clădire, o fostă fabrică, situată între Calea Rahovei și calea 13 Septembrie, în apropiere de Mall Vulcan, care acum se află în proces de demolare.

Zidul acesteia a căzut necontrolat, cu toate că demolarea ar fi trebuit să fie controlată, pentru ca nicio persoană să nu fie pusă în pericol.

Timp de aproximativ 20 de minute, circulația tramvaielor 8, 25 și 47 a fost blocată.

Procesul de demolare al clădirii va dura 50 de zile.

”La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul  unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar.

Cu ocazia intervenției s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare. 

De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor. 

Nu a fost vătămată nicio persoană.

În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, a transmis Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: București demolat
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close