Antena 3 Actualitate Clădirea din Sighetu Marmaţiei unde s-au produs cele două explozii va fi demolată

Clădirea din Sighetu Marmaţiei unde s-au produs cele două explozii va fi demolată

20 Feb 2012   •   10:58
Clădirea din Sighetu Marmaţiei unde s-au produs cele două explozii va fi demolată
Sursa foto: Foto: Agerpres
Clădirea din Sighetu Marmaţiei în care s-au produs cele două explozii soldate cu rănirea a 21 de persoane va fi demolată. Imobilul reprezintă "un pericol" pentru muncitorii care lucrează în zonă, au decis autorităţile citate de Mediafax. Alimentarea cu gaz va fi reluată abia după remedierea avariei şi după realizarea de probe cu aer.

Potrivit preşedintelui CJ Maramureş, Mircea Man, autorităţile au luat deja măsurile care se impun pentru demolarea clădirii.

"A doua explozie nu trebuia să se întâmple" şi nu trebuia să aibă nimeni acces în zonă până când nu se stabilea că nu sunt acumulări de gaz, a adăugat Man.

"Sunt lucruri de abecedar. Aşa ceva nu se face, şefii de la distribuţie trebuia să securizeze zona, niciun alt membru al comisiei nu avea ce să caute până nu venea şi spunea că sunt în siguranţă, nu iese gaz", a afirmat Man.

Clubul unde a avut loc prima deflagraţie este situat la subsolul clădirii, iar deasupra acestuia este un cabinet notarial.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close