Antena 3 CNN Actualitate Clădirea modernizată a Unităţii Primiri Urgenţe SMURD din Baia Mare se prăbuşeşte înainte de a fi terminată

Clădirea modernizată a Unităţii Primiri Urgenţe SMURD din Baia Mare se prăbuşeşte înainte de a fi terminată

Clădirea modernizată a Unităţii Primiri Urgenţe SMURD din Baia Mare se prăbuşeşte înainte de a fi terminată
de N.B.    |    02 Ian 2013   •   17:27

O bucată din noul acoperiş al Unităţii de primiri urgenţe SMURD de la spitalul Judeţean din Baia Mare s-a prăbuşit, deşi nici nu s-a făcut recepţia lucrării. O investiţie de un milion de euro de care oamenii ar fi trebuit să beneficieze chiar din această lună.

Şeful de şantier spune că frigul ar putea fi motivul pentru care a picat acoperişul, opinând că structura a avut de suferit din cauză că lucrarea nu a fost terminată la timp.

Conducere spitalului spunea la începutul lucrărilor că noua Unitate de Primiri Urgenţe va fi cea mai modernă din nordul ţării, cu dotări la cele mai înalte standarde. Acum nu poate decât să arate înţelegere faţă de întârzierile constructorilor.

Investiţia este suportată mai mult de 90% de Spitalul Judeţean, iar diferenţa de Consiliul Judeţean Maramureş. Prima parte a lucrărilor a demarat la începutul lunii august şi era programată să fie terminată la finele lunii decembrie 2012.


×
Subiecte în articol: acoperis Baia Mare constructie modernizare
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close