Antena 3 CNN Actualitate Clanul Duduienilor ar fi făcut deja planul să-l răzbune pe Emi Pian. Ce le-ar fi ordonat Duduianu Senior din spatele gratiilor

Clanul Duduienilor ar fi făcut deja planul să-l răzbune pe Emi Pian. Ce le-ar fi ordonat Duduianu Senior din spatele gratiilor

Întreaga lume interlopă a fost șocată de moartea lui Emi Pian, iar acum familia liderului de clan și apropiații acestuia vor să-i răzbune moartea fulgerătoare. Se pare că Nicolae Mototolea, tatăl lui Emi Pian, ar fi dat deja indicații în acest sens din spatele gratiilor penitenciarului Rahova, acolo unde se află închis.

Clanul Duduienilor ar fi făcut deja planul să-l răzbune pe Emi Pian. Ce le-ar fi ordonat Duduianu Senior din spatele gratiilor
de Dan Gabor    |    11 Aug 2020   •   11:23

Cu toate că se află în închisoare, iar starea sa de sănătate este șubrezită, Duduianu Senior, adevăratul lider al clanului interlop, ar vrea cu orice preț să răzbune moartea fiului său. Conform unor surse din anturajul Duduienilor, la priveghi, interlopii ar fi decis ca bătrânul să rezolve cazul din pușcărie. Iar planul ar fi ca cei din clanul Rinu, care s-ar face vinovați de moartea lui Emi Pian, să fie „executați”. Totul ar trebui să fie făcut de 5-6 „băieți” care să rezolve ”treaba murdară”, iar ulterior seniorul Duduienilor să-și asume faptele, pentru că oricum se află în penitenciar și are o vârstă înaintată.

Duduianu Senior vrea răzbunarea fiului cu orice preț

”Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus”, au declarat surse din anturajul clanului pentru Cancan.

Nicolae Duduianu s-ar afla în prezent internat la Spitalul Penitenciar Jilava, acolo unde a fost dus de urgență în urma unui infarct, suferit după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său. Bărbatul este devastat de pierderea fiului său.

”E internat la spitalul de la Jilava. S-a 'prăji' de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au declarat anumite surse.

Polițiștii au audiat luni membrii clanurilor Duduianu și Rinu la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei în încercarea de a face lumină în cazul morții lui Emi Pian. Printre cei audiați s-a aflat și fiul interlopului, Gabriel. Clanul Duduianu acuză că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asasinat la comandă.

Clanul Duduianu acuză că moartea lui Emi Pian a fost asasinat la comandă

Potrivit unor surse din anchetă, partida de barbut care s-a încheiat cu o crimă a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din Capitală. Fratele lui Emi Pian, Elvis, acuză că totul a fost un asasinat la comandă pus la cale de mai mulți șefi mafioți.

"Faptul că a fost arestat băiatul ăla reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă, trebuie pe Emi să-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit", a spus Elvis Pian.

×
Subiecte în articol: Emi Pian clanul duduienilor
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close