Antena 3 CNN Actualitate Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de "clanul Marmureaua" în plina stradă, pentru taxă de protecție

Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de "clanul Marmureaua" în plina stradă, pentru taxă de protecție

Scene incredibile în comuna Drăgănești Vlașca din județul Teleorman: angajații unui magazin au fost bătuți minute în șir, în mijlocul localității, ziua în amiaza mare, fără ca cineva să intervină.

Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de "clanul Marmureaua" în plina stradă, pentru taxă de protecție
de Alexandra Dima    |    18 Iun 2021   •   10:21

Camerele de supraveghere din zonă au surprins miercuri imaginile unei agresiuni halucinante. Imaginile arată cum într-o comună, situată pe drumul E70, cel care leagă Alexandria de București, se face legea cu pumnul.
Doi oameni au fost bătuți până au ajuns în spital de mai mulți indivizi cunoscuți ca membri ai "clanului Marmureaua", chiar în fața pescăriei situată în centru, în zona pieții din Drăgănești Vlașca, potrivit Total Impact. 

Motivul ar fi fost o taxă de protecție neachitată de patronul magazinului în care lucrează victimele. Oamenii din zonă spun că astfel de scene sunt frecvente, iar tupeul indivizilor care fac legea cu pumnul nu mai are limite.
Se tem pentru viața lor, așa că de cele mai multe ori nu depun plângere sau renunță la ea. De această dată, victimele au sunat la 112 și speră că legea îi va apără, înainte de a se întâmpla o nenorocire.
Membri "clanului Marmureaua" sunt cunoscuți ca persoane foarte agresive, fiind implicați în mai multe infracțiuni pentru care au fost și condamnați.

Agresorii sunt încă liberi și nederanjați

Deși scenele petrecute în centrul comunei Dragănești Vlașca arată ca și cum am funcționa după legea junglei, agresorii sunt încă liberi și nederanjați, aspect cel puțin periculos pentru orice cetățean de bună credință.
IPJ Teleorman confirmă incidentul și comunică următoarele: 

"La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat din comuna Drăgănești-Vlașca despre faptul că a fost agresat.
Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a reieșit faptul că apelantul și alte două persoane, bărbați, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbați pe care îi cunosc.În urma altercației două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt". 

În ultimii ani, cele mai mediatizate fapte penale comise de ei au fost de ultraj și tâlhărie. În anul 2015, mai mulți indivizi din această grupare au strâns de gât un polițist, chiar la intrare în sediul Poliției Municipiului Alexandria. 
Au fost condamnați la 3 ani de închisoare pentru ultraj. La scurt timp după ce au fost eliberați, unul dintre ei a tâlhărit și bătut două femei, una dintre ele în plină stradă, ajungând în stare gravă la spital.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close