Antena 3 CNN Actualitate Clarvăzătoarea care nu a prezis și dosarul penal care i s-a făcut după ce a înșelat un bărbat

Clarvăzătoarea care nu a prezis și dosarul penal care i s-a făcut după ce a înșelat un bărbat

O clarvăzătoare este urmărită penal după ce ar fi înșelat un bărbat din Caraș-Severin cu 3.200 de lei. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar bărbatul ar fi plătit suma în mai multe tranșe.

Clarvăzătoarea care nu a prezis și dosarul penal care i s-a făcut după ce a înșelat un bărbat
Sursa foto: Pixabay,com
de Gabriel Dano    |    26 Iun 2022   •   12:09

"Clarvăzătoarea nu a reușit nici măcar să prezică viitorul clientului său. Tocmai de aceea, acesta a depus plângere la poliție pentru o faptă pe care această femeie a comis-o în perioada 2020, pentru că atunci a cunoscut-o bărbatul de 45 de ani din Caraș-Severin pe clarvăzătoare, pe o rețea de socializare. Au vorbit în privat, iar aceasta a reușit să îl convingă să-i trimită sume importante de bani. În total 3.200 de lei.

Îi promitea că îl ajută să aibă noroc de bani, noroc în dragoste și multe altele. Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Bărbatul a decis într-un final să depună plângere la poliție. Polițiștii au întocmit un dosar pe numele acestei femei și atrag atenția că sunt foarte multe astfel de ca capcane pe rețelele de socializare.

Într-adevăr, dacă ne uităm pe internet, vedem că foarte multe femei în România pretind că sunt ghicitori, clarvăzătoare și încearcă să își atragă cât mai mulți clienți. Polițiștii nu pot să intervină decât în momentul în care împotriva acestora există o plângere", a transmis corespondentul Antena 3 Loredana Chimoiu.

×
Subiecte în articol: Clarvăzătoare
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close