Antena 3 Actualitate Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, noi previziuni incredibile: ”România va trece prin mari și grele încercări !”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, noi previziuni incredibile: ”România va trece prin mari și grele încercări !”

12 Dec 2017   •   16:43
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, noi previziuni incredibile: ”România va trece prin mari și grele încercări !”

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un nou mesaj care îi îngrijorează pe toți românii. Fanii ei cred că ea a prezis mai multe tragedii, printre care tragedia de la Colectiv, moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate. Acum, clarvăzătoarea susţine că ţara noastră va trece prin încercări foarte grele.

”România va trece prin mari şi grele încercări. Autorităţile române au fost şi sunt cu siguranţă extrem de vigilente, în ceea ce priveşte securitatea României, iar pentru acest act de patriotism sunt de felicitat. Despre Norul radioactiv am scris încă din 12 octombrie 2017, când citam un glas care spunea aşa: „Pericol de radioactivitate! Două radioactive! Iar glasul nu mai continuat. Iar în 12 noiembrie 2017 scriam din nou de norul radioactiv care ar urma să fie deasupra României, mai precis desupra Ploieştului!”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close