Antena 3 Actualitate Claudia-Gina Anastase, noul președinte al Directoratului Transelectrica

Claudia-Gina Anastase, noul președinte al Directoratului Transelectrica

de S.T.    |    19 Sep 2019   •   13:43
Claudia-Gina Anastase, noul președinte al Directoratului Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a revocat joi din funcţie pe preşedintele directoratului, Marius Caraşol, şi a decis numirea în locul acestuia a Claudiei-Gina Anastase, potrivit unui comunicat al companiei.

Consiliul de Supraveghere al Companiei, din preocupare pentru imaginea societății, a decis, având în vedere informațiile difuzate în presă în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, revocarea lui Marius-Dănuț CARAȘOL din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului, potrivit unui comunicat de presă. 

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numită doamna Claudia-Gina ANASTASE.

Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA spune că  tratează cu responsabilitate și respect importanța guvernanței corporative în administrarea societății, precum și imaginea  companiei în relația cu investitorii și partenerii.

Citiți și:

Transelectrica reacţionează în scandalul diplomei false a lui Marius Caraşol

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close