Antena 3 CNN Actualitate Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și, încă, soția lui, Claudia Pătrășcanu, se află în plin proces de divorț în care se discută în primul rând custodia copiilor, dar și partajul. Artista a cerut și a obținut mutarea procesului de la Judecătoria Bolintin Vale, acolo unde locuiește famila Bădălău, la o instanță din București.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dur pentru Gabi Bădălău
de Gabriel Dano    |    26 Iun 2020   •   23:47

Despre motivele divorțului, despre căsnicia eșuată și obstacolele pe care încă le întâmpină de când a plecat din casa fiului senatorului și s-a mutat împreună cu cei doi copii în Constanța, Claudia Pătrășcanu a povestit în exclusivitate pentru emisiunea Show Blitz, de la Antena 3.

Întrebată dacă este adevărat ce a scris presa despre scandalurile din familia sa și despre faptul că ar fi fost agresată fizic, Claudia Pătrășcanu a răspuns:

"Au fost. Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte, dar tot ce s-a întămplat și fiind vorba despre o instanță, clar, se vor regăsi la dosar.

Am tot spus că lucrurile se vor schimba, că va fi bine, m-am tot rugat neîncetat, dar niciodată nu mi-am dorit ca eu și copiii să plecăm vreodată din casa unde ei s-au născut, unde ei au crescut, dar dacă așa s-a vrut ca noi să plecăm din casă.. Pentru că am fost dați afară din casă, nu am plecat eu niciodată. Și n-aș fi făcut lucrul acesta. Dar, dacă aș fi fost înțeleasă și s-ar fi dorit acel divorț. A fost mai ușor să spună: 'Vreau să dispari din casa aceasta'".

 

×
Subiecte în articol: Claudia Patrascanu Gabi Badalau

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close