Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, despre audierea lui Maior. Ce a fost întrebat fostul director SRI în Comisie

Claudiu Manda, despre audierea lui Maior. Ce a fost întrebat fostul director SRI în Comisie

Claudiu Manda, despre audierea lui Maior. Ce a fost întrebat fostul director SRI în Comisie
Sursa foto: foto- captura Antena 3
27 Feb 2018   •   17:55

Claudiu Manda a spus, după audierea lui George Maior în Comisie, care au fost subiectele discutate. 

"Am avut foarte multe lucruri de trecut în revistă, le-am structurat cumva pe capitole și am încercat să analizăm toate stenogramele și discuțiile pe care le-am avut în comisie și care depindeau sau care aveau legătură cu domnul Maior. Am discutat pe subiecte explicite.  A fost o întrebare la început despre cum a ajuns și care a fost motivul pentru care a plecat de la conducerea SRI, răspunsuri foarte formale pe care le-ați văzut și în presă la momentul respectiv. În ceea ce privește plecarea, am înțeles că ar fi exprimat intenția aceasta de a pleca, unul dintre aspecte era legat de faptul că legislația în vigoare nu permitea SRI, la vremea respectivă, suficient de multe instrumente pentru a-și îndeplini atribuțiile așa cum vedea domnia sa. A făcut o referire a contextului, așa cum ne-a spus de la întâlnirea anterioară că dorește să facă, a arătat cât de respectat este SRI în activitatea sa pe plan extern, lucru pe care îl știm și noi și îl putem confirma", a spus Manda. 

"A fost, după acele discuții, un subiect care ne-a interesat.. cum funcționa SRI în perioada respectivă, cum funcționa structura de conducere pentru că au fost anumite aspecte spuse și în spațiul public și la Comisie că domnul Maior mai degrabă nu știa ce se întâmplă. Domnul Maior a confirmat și a afirmat că știa tot ce se întâmpla la SRI, era la curent cu toate aceste aspecte", a afirmat Manda. 

 

 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close