Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, dezvăluiri în premieră despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu

Claudiu Manda, dezvăluiri în premieră despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu

Claudiu Manda, dezvăluiri în premieră despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu
Sursa foto: foto: captura Antena 3
06 Feb 2019   •   23:16

Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de Întâlnire, detalii in premieră despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu.

"Nunta va fi în două etape: cununia civilă în luna februarie și nunta propriu-zisă în luna martie. Ne-am hotărât undeva la sfârșitul anului să oficializăm și formal relația noastră.

Sigur că urma să conviețuim împreună la un moment dat. Eu am un băiat, doamna Vasilescu are un băiat - va trebui să stăm împreună. Mai avem încă lucruri de făcut, de finalizat lista de invitați și alte detalii de genul acesta", a spus Claudiu Manda.

Claudiu Manda a dezvăluit și cine vor fi nașii.

"Ne-am gândit la momentul respectiv cine ar putea să fie nași. Aveam doi prieteni foarte aproapiați de vârsta noastră între care ne-am gândit și am ales unul dintre ei. Este un coleg de-al nostru, mai mic decât noi ca funcție, dar este foarte important că ne înțelegem bine.

Și el și soția sunt niște oameni cu un suflet bun și oameni de echipă. Nu știu cât este de bogat - lucrează în administrație, e primar într-o comună de lângă Craiova", a precizat Manda.

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close