Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda: „Udrea a spus că Laura Codruța Kovesi era foarte utilă la alegerile din 2009”-VIDEO

Claudiu Manda: „Udrea a spus că Laura Codruța Kovesi era foarte utilă la alegerile din 2009”-VIDEO

Claudiu Manda: „Udrea a spus că Laura Codruța Kovesi era foarte utilă la alegerile din 2009”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: Agerpres
19 Oct 2017   •   19:23

Fostul ministru Elena Udrea a făcut dezvăluiri, joi, în fața Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI, despre „înscăunarea” Laurei Codruța Kovesi la DNA.

Mai mult, Udrea a povestit căTraian Băsescu a fost cel care și-a dorit-o foarte mult pe Kovesi în fruntea SRI, însă, la insistențele lui Coldea și Maior aceasta a ajuns la conducerea DNA.

Informațiile au fost dezvăluite de Claudiu Manda într-o intervenție telefonică, la emisiunea „100 de minute” de la Antena 3.

„Doamna Udrea a confirmat că domnul Băsescu ar fi dorit-o acolo dar a mai spus că dintre cei care erau la conducerea SRI o doreau la fel de tare pe Kovesi la conducerea DNA și s-au făcut astfel de insistențe ca Kovesi să ajunga la conducerera Direcției Naționale Anticorupție”.

Mai mult, Udrea a lăsat să se înțeleagă și care ar fi fost motivul pentru care Laura Codruța Kovesi era atât de dorită la conducerea DNA.

„Udrea a spus că doamna Kovesi a fost foarte utilă la alegerile din 2009”.

Totodată, Adrian Ursu a afirmat la aceeași emisiune că dezvăluirie făcute de Elena Udrea în fața Comsiei SRI, vin de fapt să completeze tabloul „sufrageriei” din seara alegerilor din 2009..

 ,,Ceea ce spune domnul Manda este ultraprețios pentru că este de fapt completarea poveștii sufrageriei” a spus Adrian Ursu la Antena 3.

 

Citește și Elena Udrea, în fața Comisiei: „Știam personal de la Coldea și Maior că Dan Voiculescu urma să fie condamnat la zece ani”-VIDEO

 

×
Subiecte în articol: Udrea Laura Codruta Kovesi
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close