Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda: „Vrem să aflăm de câte ori s-a dus Kovesi la SRI în 2014”- VIDEO

Claudiu Manda: „Vrem să aflăm de câte ori s-a dus Kovesi la SRI în 2014”- VIDEO

Claudiu Manda: „Vrem să aflăm de câte ori s-a dus Kovesi la SRI în 2014”- VIDEO
Sursa foto: FOTO: Agerpres
18 Oct 2017   •   20:24

Claudiu Manda a declarat că Dragomir a vorbit în fața Comisiei despre „culoarele din Justiție” unde a făcut referire la anumite momente și probe în ceea ce privește implicarea SRI mai mult în activitatea de a găsi denunțător pentru DNA, față de ce își propunea în lege.

De asemenea, Claudiu Manda a afirmat  că în urma probelor prezentate de Dragomir, Comisia dorește să afle de câte ori a vizitat Laura Codruța Kovesi sediile SRI și dacă întâlnirile pe care le-a avut precedau hotărâri judecătorești de a doua zi.

 „A mai spus să sălicităm pe toată perioada anului 2014 să vedem de câte ori Laura Kovesi s-a aflat la sediile SRI K2 și T14. Este vorba despre vizitele pe care le-a făcut doar după ora 17 nu în timpul programului, care sunt persoanele care au mai participat la aceste întâlniri și ne-a sugerat dacă aceste întalniri precedau hotărâri judecatorești de a doua zi” a declarat Manda.

Acesta a mai adăugat în cadrul conferinței de presă transmisă de Antena 3, că nu a finalizat încă audierile cu Dragomir care vor continua.

 

 

×
Subiecte în articol: Kovesi SRI La Ordinea Zilei
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close