Antena 3 CNN Actualitate Clienţii băncii din Piteşti care au rămas fără banii din casetele de valori nu vor fi despăgubiţi

Clienţii băncii din Piteşti care au rămas fără banii din casetele de valori nu vor fi despăgubiţi

Clienţii băncii din Piteşti care au rămas fără banii din casetele de valori nu vor fi despăgubiţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    29 Oct 2013   •   19:30

Ion Sanimir, reprezentantul băncii din Piteşti, de unde au dispărut mai multe bani aflaţi în cutia de valori, a declarat, marţi, că, cel mai probabil, clienţii nu vor fi despăgubiţi şi că nu există date care să arate că angajaţii instituţiei sunt implicaţi în acest caz.

 
"Colaborăm cu Poliţia, le-am dat probe, materiale şi înregistrări video. Din datele de până acum, nu există implicare a angajaţilor băncii. (...) 
 
Contractual, nu există obligaţia legală de a despăgubi clienţii, dar vom evalua orice obligaţie morală pe care o avem în sensul despăgubirii cu ajutorul organelor acreditate", a spus Ion Sanimir, reprezentantul băncii din Piteşti, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Încă o familie a reclamat în această dimineaţă că i-au dispărut banii din cutia de valori a unei bănci din Piteşti, astfel că numărul reclamaţiilor a ajuns la cinci
 
Au dispărut peste 800.000 de euro, în bani şi aur. Poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi, însă nu exclud nici varianta unei înscenări.
 
Cei doi suspecţi în cazul banilor furaţi din casetele de valori ale unei bănci din Piteşti aveau închiriate casete de valori şi la banca din Ploieşti, unde a avut loc un jaf similar. 
 
La Piteşti, deja există opt oameni care se plâng că au rămas fără sute de mii de euro şi alte bijuterii pe care le credeau bine păstrate la bancă. 
 
Hoţii au luat chiar şi o casetă cu totul. Ei apar în imaginile camerelor de supraveghere. În luna iulie, au intrat în fiecare zi în camera de tezaur.



 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close