Antena 3 Actualitate Clotilde Armand, atac dur la adresa Ecaterinei Andronescu: ”Mai bine ar răspunde în faţa procurorilor şi judecătorilor”

Clotilde Armand, atac dur la adresa Ecaterinei Andronescu: ”Mai bine ar răspunde în faţa procurorilor şi judecătorilor”

16 Sep 2016   •   14:45
Clotilde Armand, atac dur la adresa Ecaterinei Andronescu: ”Mai bine ar răspunde în faţa procurorilor şi judecătorilor”
Sursa foto: Foto: Facebook

Clotilde Armand a lansat o serie de atacuri dure la adresa fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu. Reacția reprezentantei USB vine ca urmare a iniţiativei legislative înaintată de senatoare ce vizează amânarea concursului naţional pentru directorii de şcoli.

„Este inadmisibilă intervenţia PSD în privinţa organizării concursului pentru directorii de şcoli. Prin amânarea susţinerii acestui concurs naţional în cursul lunii octombrie, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu încearcă să menţină politizarea conducerii şcolilor, în aşa fel încât aceasta să fie în continuare monopolizată de clientela de partid a PSD. Doamna Andronescu ar face mai bine să răspundă în faţa procurorilor şi judecătorilor în privinţa implicării domniei sale în dosarul Microsoft şi să lase în pace organizarea acestui concurs naţional pentru ocuparea poziţiilor de director de şcoli prin care s-ar reprofesonaliza şi depolitiza conducerea şcolilor”, a scris reprezentanta USR pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close