Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand, mărturisire incredibilă: "Nu sunt interesată de o funcţie în Parlament, dar probabil voi fi obligată să particip"

Clotilde Armand, mărturisire incredibilă: "Nu sunt interesată de o funcţie în Parlament, dar probabil voi fi obligată să particip"

Clotilde Armand, mărturisire incredibilă: "Nu sunt interesată de o funcţie în Parlament, dar probabil voi fi obligată să particip"
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Aug 2016   •   19:49

Clotilde Armand, fosta candidată a USB la funcţia de primar al sectorului 1, a declarat vineri, la o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că nu îşi doreşte o funcţie de parlamentar, dar că, cel mai probabil, va fi "obligată" să intre în cursa electorală
pentru a aduna voturi pentru noua formaţiune creată, Uniunea Salvaţi România.

"Eu, de exemplu, nu sunt interesată de o funcţie în Parlament. Probabil voi fi obligată să particip, pentru că sunt cineva care trage, dar eu, personal, aş prefera să mă ocup de meseria mea şi de copiii mei. În plus, câştig de trei ori mai mult, aşa că vă spun sincer atunci, dacă fac asta, când sunt mii de oameni care mă cunosc, în niciun caz nu aş vrea să fie o pată pe reputaţia mea, mai ales că reputaţia mea pe partea profesională ar suferi foarte, foarte mult. Adică dacă aş face ceva ce nu ar fi dezinteresat, cum spun eu, ceva care ar fi în interesul meu propriu, ar fi o pată pentru viaţa mea şi pentru Franţa şi pentru familia mea", a explicat Armand.

Clotilde Armand a ajuns la Bistriţa venind din judeţul Suceava, în încercarea de a sta de vorbă cu cei interesaţi să facă parte din noul partid politic. Potrivit acesteia, se caută în special oameni care au activat în cadrul unor ONG-uri şi care au o reputaţie bună în comunitate.

"Nu ne grăbim aşa tare, preferăm să ştim exact cine sunt oamenii", a precizat Armand.

Întrebată despre potenţialul USR de a intra în viitorul Parlament, Clotilde Armand a dat ca exemplu unele filiale unde este încrezătoare că vor fi obţinute voturi suficiente.

"Sunt nişte oraşe unde ştim clar deja că va fi în regulă. Un exemplu este Cluj (...), altul este Iaşi, unde avem deja 500 de oameni şi această alianţă pentru Iaşi e bine şi nu vor fi probleme; la Bacău este un grup foarte bun de oameni, la Ploieşti la fel", a spus Clotilde Armand.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close