Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand o ameninţă pe Lia Olguţa Vasilescu: „Calomnie pură pe care nu o mai accept. La un moment dat, o să iau măsuri”

Clotilde Armand o ameninţă pe Lia Olguţa Vasilescu: „Calomnie pură pe care nu o mai accept. La un moment dat, o să iau măsuri”

Clotilde Armand o ameninţă pe Lia Olguţa Vasilescu: „Calomnie pură pe care nu o mai accept. La un moment dat, o să iau măsuri”
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Dec 2016   •   08:00

După ce Lia Olguța Vasilescu a continuat să susţină că fosta candidată la Primăria Sectorului 1 Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani, cea din urmă susţine că va lua atitudine.  

”Nu există nicio legătură între Bechtel și mine, nu cunosc această firmă, nu am întâlnit-o, nu am nicio legătură cu firma aceasta. Eu am venit în România în septembrie 2013, când am preluat firma Egis. Înainte lucram pentru o altă firmă, în Franța. Bechtel a plecat din România în mai 2013. Eu, personal, nu am nicio legătură cu firma Bechtel. E o calomnie care se spune despre mine pe care nu o mai accept” a spus Clotilde Armand pentru dcnews.ro

Ea a precizat că ”la un moment dat, o să iau măsuri. Nu mi se pare corect să se continue această asociere. Se numește calomnie și am încredere că se va opri acest lucru”. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close