Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand, prima reacţie după ce prefectul Capitalei a refuzat prelungirea stării de alertă în Sectorul 1

Clotilde Armand, prima reacţie după ce prefectul Capitalei a refuzat prelungirea stării de alertă în Sectorul 1

Clotilde Armand a transmis, după ce prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1, că Romprest va continua să salubrizeze zona conform legislației.

Clotilde Armand, prima reacţie după ce prefectul Capitalei a refuzat prelungirea stării de alertă în Sectorul 1
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    23 Aug 2021   •   19:18

„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare.

De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Prefectul Capitalei a anunțat că Primăria Sectorului 1 şi Romprest vor prezenta un plan de salubrizare pe termen lung.

„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu Romprest şi urmează ca în două zile să prezinte împreună cu plan care să asigure continuitatea serviciilor de salubrizare pe termen lung şi sper ca ambele părţi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, a declarat Alin Stoica.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close