Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand anunţă că va rezilia toate contractele pe care le are Primăria sectorului 1 cu companiile rusești

Clotilde Armand anunţă că va rezilia toate contractele pe care le are Primăria sectorului 1 cu companiile rusești

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că va rezilia toate contractele pe care le are instituţia cu companiile rusești.

Clotilde Armand anunţă că va rezilia toate contractele pe care le are Primăria sectorului 1 cu companiile rusești
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2022   •   15:18

"Reziliem (și nici nu mai prelungim) toate contractele Primăriei Sectorului 1 cu companiile rusești", a scris edilul Clotilde Armand, miercuri, pe pagina de Facebook.

Ea a mai anunțat recent că 650 de refugiați din Ucraina au fost cazați nopțile trecute în spațiile amenajate de Primăria sectorului 1 în mai multe școli.

"Colegii mei au asigurat în regim de urgență mâncarea și asistența medicală. Fac un apel la organizațiile non-guvernamentale să ne sprijine cu expertiza lor și să fie alături de noi în acest demers. 

Cei care vor să ne sprijine în această acțiune umanitară sunt rugați să sune la numărul de telefon al Poliției Locale Sector 1 - 021/9540 - număr apelabil non stop. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate față de victimele acestei agresiuni militare", adaugă Clotilde Armand.

Reziliem (și nici nu mai prelungim) toate contractele Primăriei Sectorului 1 cu companiile rusești.

Publicată de Clotilde Armand pe Miercuri, 2 martie 2022

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close