Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand susține organizarea referendumului care ar interzice de facto căsătoriile gay

Clotilde Armand susține organizarea referendumului care ar interzice de facto căsătoriile gay

Clotilde Armand susține organizarea referendumului care ar interzice de facto căsătoriile gay
Sursa foto: sursa: Facebook/ Pixabay.com
08 Noi 2016   •   18:18

Vicepreședintele USR Clotilde Armand se pronunță în favoarea organizării unui referendum de modificare a Constituției în sensul redefinirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

"Opinia mea este ca e bine sa redam poporului roman deplina exercitare a suveranitatii sale prin ambele modalitati prevazute in Constitutie. Un exemplu celebru este initiativa recenta de modificare a Constitutiei de catre un grup de 2,7 milioane de cetateni. Este necesar ca aceasta initiativa, declarata recent constitutionala de catre CCR, sa fie supusa deciziei populare prin referendum", a scris marți Clotilde Armand, pe contul ei de Facebook.

In opinia sa, "acest referendum nu trebuie instrumentalizat pentru influențarea rezultatelor alegerilor parlamentare".

"Orice alt deznodamant al acestei initiative ar fi o atingere a principiului suveranitatii poporului roman stipulat in articolul 2 din Constitutia Romaniei si un pas inapoi in maturizarea democratiei in Romania", arata aceasta.

Clotilde Armand a revenit, ulterior, și a precizat că este vorba de o opinie personală: "Este opinia mea personală, nu a partidului, iar eu nu candidez la aceste alegeri".

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close