Antena 3 CNN Actualitate Pompierii au fost şocaţi de imaginile din Colectiv: "O mare de oameni arşi alergau către ieşire. Cred că e mai bine în Iad"

Pompierii au fost şocaţi de imaginile din Colectiv: "O mare de oameni arşi alergau către ieşire. Cred că e mai bine în Iad"

Pompierii au fost şocaţi de imaginile din Colectiv: "O mare de oameni arşi alergau către ieşire. Cred că e mai bine în Iad"
de S.T.    |    02 Noi 2015   •   11:48

Ştefan Olteanu, şef Birou Coordonare Intervenţii şi misiuni ISU, este unul dintre cei care au ajuns la clubul Colectiv pentru a ajuta victimele.

Ştefan Olteanu a vorbit, luni, la "Neatza cu Răzvan şi Dani", despre tragicul eveniment din Capitală.

Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv a ajuns la 30 de morţi. Cu toate eforturile medicilor, alţi trei tineri s-au stins ieri pe paturile de spital. A fost o noapte grea pentru medici care se temeau că vor pierde şi alţi pacienţi.

Bilanţul răniţilor este uriaş: din cei 140 de răniţi aflaţi în spitalele din Capitală, 90 sunt în stare gravă sau critică. Astăzi, cei mai mulţi dintre ei intră din nou în sălile de operaţii.

Nu există medici optimişti pentru că nimeni nu poate anticipa evoluţia unor pacienţi cu arsuri pe mai bine de jumatate din suprafaţa corpului. Ba mai mult, medicii spun că e posibil ca numărul deceselor să se dubleze în zilele următoare.

În acest timp, autorităţile continuă ancheta. Nimeni nu a fost reţinut, nimeni nu a dat vreo explicaţie clară pentru moartea acestor tineri. Patronii au fost audiaţi, dar sunt în continuare liberi. În timp ce autorităţile îşi pasează vina neglijenţei criminale, procurorii au ridicat mai multe documente de la Primăria Sectorului 4 şi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv tragedie Club Colectiv
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close