Antena 3 CNN Actualitate Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! "Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!"

Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! "Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!"

Ultima dorinţă a studentei de la Litere care a ars de vie în clubul Colectiv! "Vineri seara avea nevoie să se relaxeze!"
de S.T.    |    03 Noi 2015   •   13:53

Liliana Gheorghe, studentă eminentă la Litere, a plecat dintre cei vii fără ca ultima ei dorinţă de pe patul de spital să se îndeplinească.

Avea o şansă la viaţă, fiind salvată din ghearele nemiloase ale incendiului, însă duminică dimineaţa, pe patul Spitalului de Arşi Liliana şi-a dat ultima suflare. Nu înainte, însă, de a le cere ceva prietenilor ei un ultim lucru, simţind parcă sfârşitul.

"Ieri ne-a rugat să-i aducem o carte. Își dorea să-i citim. Aceasta era dorința Lilianei... Ultima dorință a studentei de la Litere și a colegei care era preocupată de faptul că nu o să ajungă la facultate și ne ruga să-i împrumutăm cursurile până își revine. A unui suflet care era mereu vesel și dornic să experimenteze cât mai multe lucruri; a omului care se bucura de viață, de culori și de muzică; a celei care acum câteva zile voia să îi facă o surpriză unei prietene cumpărându-i cărți. Vineri seara a avut nevoie de un moment în care să se relaxeze, să fie liberă și a mers împreună cu prietenii în clubul Colectiv. Azi, n-am mai apucat să-i citesc... Odihnește-te în pace, Liliana Gheorghe!", este mesajul care circulă acum pe internet, la câteva ore de la moartea ei.

Mai multe, pe spynews.ro.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close