Antena 3 CNN Actualitate Numărul celor care şi-au pierdut viaţa după noaptea de infern din clubul Colectiv s-ar putea dubla

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa după noaptea de infern din clubul Colectiv s-ar putea dubla

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa după noaptea de infern din clubul Colectiv s-ar putea dubla
de S.T.    |    02 Noi 2015   •   09:05

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa după noaptea de infern din clubul Colectiv s-ar putea dubla în zilele următoare, susţine Raed Arafat.

Medicii fac eforturi supraomeneşti acum să-i salveze pe cei rămaşi în viaţă deoarece starea lor se poate agrava din minut în minut. Alte 140 de persoane sunt internate în mai multe spitale, dintre care 90 sunt în stare critică.

Starea răniţilor se poate schimba pentru că, pe lângă arsurile extrem de grave, oamenii au inhalat fum şi vapori toxici, explică medicii.

Printre victimele tragediei se numără şi 5 copii care sunt în stare gravă, internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu. De asemenea, la Spitalul de Arşi, două persoane sunt în pericol de a-şi pierde vederea.

Costul tratamentului unei persoane cu arsuri grave poate ajunge până la un milion de euro susţine şeful Clinicii de Chirugie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.

Şi medicii spitalului SRI luptă pentru salvarea vieţii pacienţilor răniţi la clubul Colectiv. Ei sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale unui italian în vârstă de 20 de ani şi a unui român de 35 de ani. În schimb, în ceea ce îi priveşte pe cei doi cetăţeni spanioli internaţi la acelaşi spital, starea acestora este foarte bună.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv pacienti morti
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close