Cluj. Cinci localităţi fără curent şi două maşini avariate, după o furtună

de Antena3.ro    |    25 Iun 2011   •   13:59
Cluj. Cinci localităţi fără curent şi două maşini avariate, după o furtună Foto: Mediafax

Cinci localităţi din judeţul Cluj au rămas, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fără curent electric, peste 700 de hectare de culturi agricole au fost afectate, iar două maşini au fost avariate de copacii căzuţi pe ele, în urma unei furtuni, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj, Anca Stănescu, a declarat, sâmbătă, că furtuna a lăsat fără curent localităţile Luna de Sus, Dezmir, Corpadea în totalitate şi parţial Valea Ierii şi Gilău, la această oră defecţiunile fiind remediate sau în curs de remediere.
   
De asemenea, în urma ploilor căzute au fost inundate 11 subsoluri de locuinţe, din care patru în Cluj-Napoca, patru în Turda, unul în Viişoara şi două în Iara.
   
În comuna Triteni, grindina a distrus 750 de hectare de culturi agricole şi cinci acoperişuri.
   
În timpul furtunii, 11 copaci au fost doborâţi de vântul puternic, două autoturisme fiind avariate după ce copacii au căzut pe ele.
   
Pompierii au intervenit cu şase autospeciale, trei echipaje de descarcerare, două motopompe şi peste 40 de oameni. Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă lucrează la evaluarea pagubelor.

Parteneri
sati
x close