Antena 3 CNN Actualitate Judeţul Cluj se apropie de 10.000 de cazuri de infectare. Măsurile anunţate de primarul Emil Boc

Judeţul Cluj se apropie de 10.000 de cazuri de infectare. Măsurile anunţate de primarul Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre noile măsuri care vor fi luate în judeţ, în condiţiile în care oraşul se apropie de 10.000 de cazuri de cazuri de infectare.

Judeţul Cluj se apropie de 10.000 de cazuri de infectare. Măsurile anunţate de primarul Emil Boc
de Iulia Gorgorin    |    01 Noi 2020   •   21:25

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre noile măsuri care vor fi luate în judeţ.

Judeţul Cluj se află pe locul II la numărul de infectări cu noul coronavirus, cu 344 de noi infectări în doar 24 de ore, numărul total de cazuri ajungând la 9677.

''Avem o capacitate foarte mare de testare. Ne apropiem de 3.000 de teste pe zi, aproape de zece ori mai mult decât în unele judeţe din ţară. Asta are şi un avantaj, dincolo de faptul că are o parte negativă să spunem că apare acest procent ridicat, dar partea pozitivă este că reuşim să testăm şi să izolăm.

Cred că asta este soluţia actuală cea mai bună pentru a putea menţine sub control epidemia: testare, izolare, măsuri sanitare, iar pe de altă parte acţiunile sanitare şi responsabilitatea individuală sunt două faţete ale aceleiaşi monede. Astăzi ele trebuie să meargă mână în mână. Dacă nu vom avea cetăţenii de partea noastră, nu vom reuşi să menţinem sub control epidemia'', a spus primarul Emil Boc, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Cluj COVID-19
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close