Antena 3 CNN Actualitate Cluj. Fetiţă de 4 ani, lovită de o cruce de 50 kg, care s-a prăbuşit peste ea

Cluj. Fetiţă de 4 ani, lovită de o cruce de 50 kg, care s-a prăbuşit peste ea

Cluj. Fetiţă de 4 ani, lovită de o cruce de 50 kg, care s-a prăbuşit peste ea
Sursa foto: Foto: rolemodelsofamerica.typepad.com
02 Noi 2011   •   11:56

O fetiţă de 4 ani a ajuns la spital după ce crucea de beton a unui mormânt din Cimitirul Mănăştur, din Cluj, a căzut peste ea. Crucea, care cântăreşte aproximativ 50 de kilograme, a rănit-o pe fetiţă la piept şi la picioare.

Fetiţa a participat, marţi seară, în Cimitirul Mănăştur, alături de părinţii săi, la comemorarea Zilei Morţilor, iar când a trecut prin dreptul unui mormânt crucea de piatră a acestuia s-a răsturnat şi a lovit-o în piept, informează Mediafax.
   
Părinţii au chemat o ambulanţă SMURD, care a transportat-o la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului de Urgenţă Copii Cluj-Napoca.
   
Medicul de gardă al unităţii medicale a declarat, miercuri, că fetiţa a suferit traumatisme şi contuzii, incidentul nefiind, însă, unul "grav".
   
"Fetiţa a suferit traumatisme şi contuzii şi i s-au făcut investigaţii medicale. Nu a fost nimic grav", a spus sursa citată.
   
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, miercuri, că incidentul a fost verificat şi de reprezentanţii municipalităţii, întrucât Cimititul Mănăştur este în administrarea Primăriei, iar aceştia au constatat că mormântul trebuia întreţinut de persoana căreia i-a fost concesionat.
   
"Potrivit regulamentului cimitirelor, concesionarul unui loc de veci are obligaţia să îl întreţină. Este vina acestuia că a căzut crucea de pe mormânt. Părinţii fetiţei se pot îndrepta împotriva concesionarului în instanţă", a spus Buzatu.

 


×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close