Antena 3 CNN Actualitate Cluj-Napoca, într-un top australian al oraşelor care merită vizitate

Cluj-Napoca, într-un top australian al oraşelor care merită vizitate

Cluj-Napoca, într-un top australian al oraşelor care merită vizitate
Sursa foto: Foto: Antena 3
05 Aug 2010   •   15:30

Cluj Napoca - un oraş de care australienii nu au auzit niciodată, dar care merită vizitat. Potrivit unui top realizat de un ziar din Australia, oraşul Cluj-Napoca este pe locul 8 în clasamentul oraşelor europene care merită vizitate.

Într-un articol intitulat "Zece oraşe de top din Europa de care nu aţi auzit niciodată", ziarul Morning Herald Sydney le recomandă cititorilor să vină să viziteze Cluj-Napoca.

Oraşul românesc, spun jurnaliştii australieni, este un punct bun de plecare pentru a explora zonele rurale ale Transilvaniei. În plus, este binecunoscut ca fiind un oraş al petrecerilor pentru că are o comunitate importanta de studenti, cărora le place să se distreze.

Şi din punct de vedere cultural, Cluj-Napoca pezintă multe avantaje scrie Morning Herald Sydney. Turiştii pot vizita Muzeul Etnografic, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul de Farmacie si Institutul de Speologie Emil Racovita.

Cotidianul le mai recomanda turiştilor să viziteze Cluj Napoca în luna mai, atunci când are loc Festivalul Vinului.

Primul loc în clasamentul realizat de publicaţia australiană este ocupat de oraşul Ohrid din Macedonia, pe al doilea se clasează Kutna Kora din Cehia iar pe al treilea oraşul Kuressaare din Estonia.

Antena 3




×
Subiecte în articol: Cluj Napoca orase top Australia
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close