Antena 3 CNN Actualitate Cluj. O femeie însărcinată a ajuns la spital după ce tencuiala unui apartament a căzut peste ea (VIDEO)

Cluj. O femeie însărcinată a ajuns la spital după ce tencuiala unui apartament a căzut peste ea (VIDEO)

Cluj. O femeie însărcinată a ajuns la spital după ce tencuiala unui apartament a căzut peste ea (VIDEO)
Sursa foto: gravida
25 Aug 2009   •   14:43

O femeie gravidă în luna a şaptea a ajuns la spital, după ce tencuiala de pe tavanul unui apartament a căzut peste ea. Incidentul a avut loc în Cluj Napoca, iar femeia este în acest moment internată la secţia de neurochirurgie a spitalului judeţean.

Femeia însărcinată era la cină, la prietena ei, proprietara apartamentului, cumpărat cu 47.000 de euro. Dintr-o dată, tavanul s-a prăbuşit, iar femeia a fost lovită de bucăţile de tencuială. Ea a fost transportată de urgenţă la spital.

Apartamentul a fost dat în folosinţă abia în luna februarie, iar proprietara susţine că a mai auzit şi alţi vecini că se plâng că le cade tencuiala. Supărată pe constructor, proprietara a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcţii.
Femeia însărcinată şi proprietara sunt decise să-i dea în judecată pe cei responsabili. Potrivit specialiştilor, pagubele sunt de rândul sutelor de milioane de lei vechi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: gravida insarcinata Cluj Napoca
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close