Antena 3 CNN Actualitate Cluj: Tatăl si copiii daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa au fost găsiţi fără suflare

Cluj: Tatăl si copiii daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa au fost găsiţi fără suflare

Cluj: Tatăl si copiii daţi dispăruţi lânga lacul Tarniţa au fost găsiţi fără suflare
Sursa foto: Foto: news.sky.com
de S.T.    |    02 Mar 2012   •   16:30

Tragedia unei familii s-a ascuns patru zile într-un lac adânc de 60 de metri! Tatăl şi cei doi copii dispăruţi luni în judeţul Cluj au fost găsiţi, vineri după-amiază,  pe fundul lacului Tarniţa. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit la 26 de metri adâncime, cu fiica sa în braţe. Fetiţa, în vârstă de 3 ani, era legată cu un cablu electric de tatăl său.

Luni, băiatul mai mare al familiei a anunţat Poliţia că tatăl său, în vârstă de 48 de ani, a dispărut de la locuinţa sa din Floreşti, luând cu el doi dintre copii - un băiat de 15 ani şi o fetiţă de trei ani.

Autoturismul lor a fost găsită pe malul lacului.

Se pare că la locuinţa acestora a fost găsită o înregistrare audio-video prin care bărbatul îşi lua rămas bun de soţie. Pe înregistrare apare bărbatul cât şi copiii care erau imobilizaţi şi strigau la tatăl lor. Printre altele, în cadrul înregistrării, bărbatul le-a anunţat pe mamele celor doi copii că nu îi vor mai vedea niciodată.

Bărbatul de 48 de ani a mai avut două tentative de sinucidere. Odată a fost calmat chiar de poliţie. Dar nici aceste ieşiri nu le-au speriat foarte tare pe rudele bărbatului. În cele din urmă, planul său diabolic a fost atins.

Poliţiştii iau în calcul mai multe variante în cazul morţii celor trei, una dinte ele fiind că bărbatul şi-a ucis copiii, după care s-a sinucis.

Operaţiunea de căutare a celor 3 a fost desfăşurată de opt scafandri din Constanţa, specializaţi în scufundări la mare adâncime.





×
Subiecte în articol: morti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close