Antena 3 CNN Actualitate Un clujean a fost trimis în judecată, după ce și-a lovit fosta soție cu o țelină. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un clujean a fost trimis în judecată, după ce și-a lovit fosta soție cu o țelină. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un clujean a fost trimis în judecată pentru că a lovit-o pe fosta soție cu o țelină. Bărbatul nu se află la prima comitere a unei agresiuni fizice.

Un clujean a fost trimis în judecată, după ce și-a lovit fosta soție cu o țelină. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale
Sursa foto: Pixabay
de Bianca Timșa    |    21 Iul 2021   •   10:05

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, care lucrează în domeniul IT, a fost trimis în judecată pentru lovirea fostei sale soții.

Cei doi erau căsătoriți de mai bine de 14 ani. Totul ar fi pornit de la o discuție în contradictoriu, iar clujeanul, într-un moment de furie, și-a lovit fosta soție cu o țelină, în zona pometelui.

În urma loviturii femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victima l-a dat în judecată pe fostul soț, care acum trebuie să îi dea acesteia suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale.

În trecut, acesta a mai fost violent cu femeia, însă la acel moment un procuror a dat renunțare la urmărirea penală, motivând că nu există un interes public.

×
Subiecte în articol: lovit clujean sotie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close