Antena 3 CNN Actualitate "CNA se ştie, este slugă SIE!". Braşovenii au ieşit în stradă pentru a susţine Antena3

"CNA se ştie, este slugă SIE!". Braşovenii au ieşit în stradă pentru a susţine Antena3

"CNA se ştie, este slugă SIE!". Braşovenii au ieşit în stradă pentru a susţine Antena3
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    01 Mar 2012   •   06:18

Zeci de braşoveni au protestat în Piaţa Sfatului pentru a susţine postul de televiziune Antena 3, ameninţat de reprezentanţii PDL în CNA cu suspendarea emisiei.

Braşovenii sunt convinşi că decizia de a întrerupe emisia Antenei 3 ar fi o formă de manipulare din partea puterii. Protestatarii cred că postul nostru de televiuziune este singurul care le reprezintă interesul şi care este alături de ei.

Oamenii au strigat vreme de mai multe zeci de minute: "Antena 3, nu uita, Brasovu-i de partea ta", "CNA sa stie, este sluga SIE",  "Basescu, sa nu vrei, sa inchizi Antena 3"

"Protestul de azi e dedicat Antenei 3, dedicat solidaritatii brasovenilor cu Antena 3, ne opunem acestui abuz incredibil al CNA , de sorginte securista, care isi permite sa incalce constitutia si sa incerce sa suspende un post tv. Asta e o infractiune groaznica, care nu va ramane dezmintita. Nu este admisibil in Romania, in sec 21, un abuz ca la Moscova, sa se inchida un post tv si ne vom opune pana la capat", a declarat un protestatar.

"A3 are in noi sprijin total, o sa fie mai rau ca la Arafat, sunteti sustinuti total de noi", a comentat un altul

"Daca pica si postul Antena 3, s-a dus libertatea, nu mai avem libertate".


×
Subiecte în articol: proteste antena3
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close