Antena 3 CNN Actualitate CNADNR plăteşte chirie şi întreţinere de lux. Oficialii de la Drumuri aruncă mii de euro pentru servicii de curăţenie

CNADNR plăteşte chirie şi întreţinere de lux. Oficialii de la Drumuri aruncă mii de euro pentru servicii de curăţenie

CNADNR plăteşte chirie şi întreţinere de lux. Oficialii de la Drumuri aruncă mii de euro pentru servicii de curăţenie
Sursa foto: Foto: hrutilities.com
de S.T.    |    08 Iun 2013   •   16:53

Compania de Drumuri plăteşte lunar aproape 47.000 de euro doar pentru chirie şi întreţinere. Şi asta în conditiile în care CNADNR nu se află în vreo clădire de birouri modernă, ci în Palatul CFR.

Pentru serviciile de întreţinere a spaţiilor în care se află sediul central al companiei, oficialii de la Drumuri plătesc 16.807 euro pe lună.

În această sumă intră întreţinerea instalaţiilor sanitare şi de încălzire ce deservesc spaţiile de birou şi spaţiile comune, întreţinerea instalaţiilor electrice, utilităţile, dar şi curăţenia şi serviciile de salubritate.

Banii ajung la Grupul de Exploatare Întreţinere a Palatului CFR, care administrează clădirea.

În plus, pe lângă această întreţinere, CNADNR plăteşte administratorului de la Palatul CFR şi chirie. Aproape patru euro pe metru pătrat pe lună, ceea ce înseamnă că suma totală depăşeşte 30.000 de euro lunar, pentru aproximativ 6000 de metri pătraţi suprafaţă ocupată, plus 2100 de metri pătraţi spaţii comune.




×
Subiecte în articol: CNADNR chirie intretinere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close