Antena 3 CNN Actualitate CNADNR, reclamat la DNA. Consilier juridic CNADNR: Șeful meu are alte interese

CNADNR, reclamat la DNA. Consilier juridic CNADNR: Șeful meu are alte interese

CNADNR, reclamat la DNA. Consilier juridic CNADNR: Șeful meu are alte interese
de M.Z.    |    15 Iun 2016   •   19:31

Asociația turistică Transfăgărășan a anunțat că va face plângere la DNA împotriva CNADNR, pentru că unul dintre cele mai importante obiective turistice din țară și din lume, Transfăgărășan, stă închis opt luni pe an.

La rândul său, consilierul juridic al CNANDR și-a acuzat șeful, la Antena 3, că ar reprezenta interesele unor oameni corupți.

Asociația turistică Transfăgărășan spune că este nemulțumită că unul dintre cele mai importante obiective turistice de la noi și din lume, în fața frumuseții căruia se închină și vor să dea bani străinii, stă închis opt luni pe an. Perioada este foarte mare, având în vedere recomandările meteorologice, spune Dumitru Grecu, președintele Asociației Transfăgărășan.

”Nu mai e niciun fel de restricție pe întreg lanțul muntos Transfăgărășan, nu mai e niciun pericol. (...) Eu cred că în spate e mai mutl decât indolență din partea CNADNR”, a acuzat Dumitru Grecu, președintele Asociației Transfăgărășan, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Potrivit lui Grecu, drumul ar putea să fie deschis opt luni pe an, adică există perioada cât Transfăgărășan stă închis.

”Turiștilor străini nu le vine să creadă că drumul e închis în mod nejustificat. Probabil că nu se vrea să fie o destinație turistică și care să concureze cu alte zone”, a comentat șeful Asociației Transfăgărășan.

Astfel, ”cel mai târziu luni, depunem plângere penală la DNA, împotriva CNADNR și a conducerii, pentru abuz în serviciu”, a spus Dumitru Grecu.

Consilier juridic CNADNR: Șefii companiei, receptivi la alte grupuri de interese

Consilierul juridic al CNADNR a uimit, într-o intervenție telefonică la Antena 3, atunci când a dat de înțeles că șeful său (Cătălin Homor - n.r.) reprezintă interesele unor oameni corupți.

Întrebat de ce este închis Transfăgărășan timp de opt luni pe an, el a răspuns: ”Îmi pare rău că domnul Cătălin Homor (șeful CNADNR - n.r.) are această atitudine în general, refuză să dialogheze, are alt tip de comportament față de alte persoane și față de alte grupuri de interese, pe care nu vreau să le detaliez”, a declarat Alin Goga, consilier juridic CNADNR, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

”Sunt autiști față de interesele naționale, ei sunt receptivi față de interesele de grup”, a mai spus consilierul juridic al CNADNR, referindu-se la șefii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Radu Tudor: Acest subiect m-a răvăşit prin imbecilitatea celor care conduc turismul

”Imbecilitatea celor care conduc turismul românesc a făcut ca nici 4-5 luni pe an să nu fie deschis acest drum”, a spus Radu Tudor.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close