Antena 3 Actualitate CNADNR: Toate sectoarele de drumuri naţionale vor fi deschise în această noapte

CNADNR: Toate sectoarele de drumuri naţionale vor fi deschise în această noapte

30 Dec 2014   •   22:01
CNADNR: Toate sectoarele de drumuri naţionale vor fi deschise în această noapte
Sursa foto: Foto: Agerpres

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) estimează că toate sectoarele de drumuri naţionale vor fi deschise în această noapte.

Potrivit unui comunicat al CNADNR remis Agerpres, în prezent mai există 4 sectoare de drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă, totalizând un număr de 149 de kilometri. Pe aceste sectoare de drumuri naţionale se acţionează cu 150 utilaje de deszăpezire şi sunt angrenate circa 261 persoane.

În data de 29 decembrie, începând cu ora 8,30, din cauza vizibilităţii reduse (sub 10 m) şi a intensificării vântului au fost închise 19 sectoare de drumuri naţionale, inclusiv A2 Bucureşti — Constanţa, reprezentând un total de 983 kilometri de drum închis.

Pe sectoarele de drumuri naţionale cu restricţii totale sau parţiale de circulaţie au fost formate 27 de convoaie de autovehicule însumând 2.600 de vehicule, care au fost însoţite de utilaje de deszăpezire ale CNADNR şi de echipaje ale Poliţiei Rutiere pentru a tranzita acele sectoarele de drumuri afectate de ninsori abundente şi viscol 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close