Antena 3 Actualitate CNAS vrea să plătească 4,2 milioane de euro pentru mentenanța sistemului cardurilor de sănătate

CNAS vrea să plătească 4,2 milioane de euro pentru mentenanța sistemului cardurilor de sănătate

28 Mar 2016   •   14:54
CNAS vrea să plătească 4,2 milioane de euro pentru mentenanța sistemului cardurilor de sănătate

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de Help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate, valoarea maximă estimată a contractului fiind de aproximativ 18,8 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă, 26 martie, pe SEAP, scrie Jurnalul Național.

În vederea acestei achiziţii va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, a cărui durată va fi de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. 

Valoarea maximă estimată a acordului-cadru este de 18.817.791,78 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 6.272.597,26 de lei, fără TVA. 

Ofertele pot fi depuse până pe 9 mai, ora 10,00, la CNAS, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00. 

Pe de altă parte, CNAS a demarat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS), conform unui anunţ publicat tot sâmbătă pe SEAP. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close