Antena 3 CNN Actualitate Co-pilotul elicopterului SMURD, găsit legat de scaun, în Lacul Siutghiol la o adâncime de 6 metri

Co-pilotul elicopterului SMURD, găsit legat de scaun, în Lacul Siutghiol la o adâncime de 6 metri

Co-pilotul elicopterului SMURD, găsit legat de scaun, în Lacul Siutghiol la o adâncime de 6 metri
Sursa foto: Foto captura Antena 3
16 Dec 2014   •   00:10

Co-pilotul elicopterului SMURD care s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol, luni după-amiază, a fost găsit de salvatori la o adâncime de aproximativ 6 metri, legat de scaun, a declarat presei, luni seara, Marian Ciulei, scafandru în cadrul Centrului de Antrenament al scafandrilor de intervenţie a ISU Dobrogea, citat de Agerpres.

''Am găsit cea de-a doua victimă legată de scaun la o adâncime de circa 6 metri. Vizibilitatea este foarte scăzută, temperatura apei este de doar 2 grade Celsius, ceea ce face intervenţia foarte dificilă, şi este foarte mult mâl, de peste o jumătate de metru. Când am găsit a doua victimă, am balizat zona. Cu sprijinul celor de la Poliţia de Frontieră şi cu ajutorul unui sonar am încercat să găsim epava, am găsit pe fundul lacului bucăţi din elicopter(...), nu am găsit carlinga, ci scaunul, şi victima legată de scaun. Am scos victima de pe scaun şi am adus-o la suprafaţă'', a spus Ciulei.

Un elicopter SMURD cu 4 persoane la bord s-a prăbuşit luni după-amiază în lacul Siutghiol, fiind găsite până acum două persoane, celelalte fiind în continuare căutate de salvatori.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close