Antena 3 CNN Actualitate Imagine revoltătoare din spitalul Fundeni. Zeci de bolnavi stau unul lângă altul, în plină pandemie, să facă testul COVID. "Aceasta este doar jumătate din coadă"

Imagine revoltătoare din spitalul Fundeni. Zeci de bolnavi stau unul lângă altul, în plină pandemie, să facă testul COVID. "Aceasta este doar jumătate din coadă"

Zeci de oameni stau la coadă unul lângă altul, unii cu mască de protecţie, alţii fără mască, în spaţiu închis. Ei sunt bolnavi de cancer şi aşteaptă, în spital, să-şi facă testul COVID.

Imagine revoltătoare din spitalul Fundeni. Zeci de bolnavi stau unul lângă altul, în plină pandemie, să facă testul COVID. "Aceasta este doar jumătate din coadă"
Sursa foto: Facebook/Cristina Severin
de Georgiana Adam    |    26 Oct 2020   •   16:30

Deşi poate părea greu de crezut la prima vedere, fotografia cu oamenii care nu mai respectă distanţa fizică este făcută la Institutul Fundeni, luni, 26 octombrie, în plină pandemie COVID-19.

În plus, poza arată doar jumătate din coada reală, după cum spune, pe o reţea de socializare, cea care a surprins momentul şi a postat fotografia.

Zecile de oameni aşteaptă unul lângă altul să facă testul COVID gratuit

Zecile de oameni care aşteaptă la coadă unul lângă altul urmează să-şi facă testul COVID gratuit, înainte de internarea în spital.

"Aceasta este doar jumătate din coada la care stau bolnavii de cancer de la Fundeni, înainte de internare, pentru a fi testaţi de COVID. Este spaţiu închis, doamnelor şi domnilor, cei mai mulţi dintre oamenii de acolo au sistemul imunitar compromis din cauza citostaticelor, doar că unora dintre dumneavoastră nu li se pare nimic "fishy" în atitudinea autorităţilor faţă de noi toţi. 

Cum de se răspândeşte Sars CoV aşa repede? Cum vedeţi

Pe de o parte, purtăm măşti toată ziua, ne vor închide noaptea în case, pe de alta, în spitalele de stat se întâmplă ce vedeţi şi dumneavoastră. Cum de se răspândeşte sarscovul aşa repede? Cum vedeţi. Imaginea este de azi", a scris Cistina Severin, pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Institutul Fundeni coronavirus coada teste
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close