Antena 3 CNN Actualitate Cozi ca la tigăi gratis, la deschiderea unui magazin cu produse pe bază de cannabis - Galerie foto

Cozi ca la tigăi gratis, la deschiderea unui magazin cu produse pe bază de cannabis - Galerie foto

Au fost cozi ca la tigăi gratis, luni, la Iaşi, acolo unde s-a deschis un nou magazin unde se vând produse pentru fumători, dar şi seminţe şi uleiuri de canabis.

Cozi ca la tigăi gratis, la deschiderea unui magazin cu produse pe bază de cannabis - Galerie foto
Sursa foto: Facebook/Legalizeit Romania
de Milena Niță    |    13 Oct 2020   •   16:00

Magazinul comercializează atât accesorii pentru fumători, cât și produse din cannabis, după cum se arată pe site-ul respectiv.

Din cauza numărului mare de persoane care au stat la coadă la deschidere, după cum se vede în fotografii, nu s-a respectat distanţa minimă de 1,5-2 metri între persoane, pe timp de pandemie.

Magazin: Ne pare rău că nu am reuşit să convingem toţi clienţii să stea mai distanţaţi

"Iasi ai fost minunat, te iubim si vom ramane impreuna pentru totdeauna. De fiecare data cand deschidem un magazin nou vin de ce in ce mai multi oameni, suntem coplesiti. 

Ne pare rau ca nu am reusit sa convingem si toti clientii sa stea mai distantati in afara locatiei.

Multumim si politiei care ne-a vizitat de 3 ori datorita reclamatiilor, s-au comportat foarte civilizat si au vazut cu ochii lor ca suntem o simpla tabacherie:) si ca nu vindem substante interzise!", este mesajul transmis de reprezentanţii magazinului, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Iași canabis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close