Antena 3 CNN Actualitate Coadă la Tribunalul Argeş: 8.000 de pensionari au aşteptat ore întregi pentru a da statul în judecată

Coadă la Tribunalul Argeş: 8.000 de pensionari au aşteptat ore întregi pentru a da statul în judecată

Coadă la Tribunalul Argeş: 8.000 de pensionari au aşteptat ore întregi pentru a da statul în judecată
Sursa foto: Foto: desteptarea.ro
11 Apr 2012   •   18:18

8.000 de pensionari din Argeş au contestat în instanţă Ordonaţa prin care se reţin contribuţiile de sănătate pentru pensiile de 740 de lei. Oamenii au stat ore întregi la coadă pentru a-şi depune cererile la judecătorie.

Pensionarii din Argeş au venit, în număr mare, la Tribunal şi au aşteptat chiar şi ore întregi la coadă ca să îşi poată depune cererile. Oamenii spun că la o pensie de 740 de lei, o reţinere de 5,5% înseamnă în jur de 40 de lei şi vor să îşi recupereze banii aşa că nu a contat cât au aşteptat. Cu toţii, au depus cereri prin care au chemat statul în instanţă.

Oamenii au venit la Tribunal încă de la începutul săptămânii dar, pentru că programul la registratură se termină la la prânz, unii au fost nevoiţi să revină.

Judecătorii spun că, odată cu cererile depuse de pensionari, activitatea instanţei a fost încărcată foarte mult şi au ajuns cu termenele până în septembrie.

Cel mai probabil, oamenii vor afla dacă îşi iau sau nu banii înapoi, abia anul viitor.





×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close