Antena 3 CNN Actualitate Coadă uriaşă şi înghesuială la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioşii au uitat de măsurile de protecţie împotriva COVID

Coadă uriaşă şi înghesuială la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioşii au uitat de măsurile de protecţie împotriva COVID

A fost coadă uriaşă sâmbătă, la mormântul lui Arsenie Boca, unde mii de pelerini au venit să se roge la mânăstirea Prislop.

Coadă uriaşă şi înghesuială la mormântul lui Arsenie Boca. Credincioşii au uitat de măsurile de protecţie împotriva COVID
Sursa foto: adevarul.ro
de Milena Niță    |    03 Ian 2021   •   10:23

Credincioşii au uitat de măsurile de protecţie împotriva COVID şi s-au înghesuit la chioşcurile cu suveniruri, lumânări şi obiecte religioase, potrivit adevarul.ro.

Unii oameni au lăsat maşinile la 2 km distanţă de biserică

Mulţi au fost nevoiţi să-şi lase maşinile chiar şi la o depărtare de 2 kilometri de mânăstire, ca să-şi continue călătoria pe jos pentru a ajunge la mormântul lui Arsenie Boca.

Oamenii au ocupat în număr mare şi aleile din jurul bisericii şi au înaintat cu greu spre cimitir, din cauza aglomeraţiei.

Pelerini, fără mască şi fără să respecte distanţa

Unii pelerini nu au respectat deloc măsurile impuse de autorități și nu au purtat nici mască de protecție, deși era aglomerație, și nu au respectat nici distanța fizică.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca înghesuială
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close