Coadă uriașă pentru urmașul polidinului! Oamenii s-au înghesuit de la 5 dimineața să cumpere medicamentul

de Andreea Cigolea    |    02 Dec 2020   •   11:31
Coadă uriașă pentru urmașul polidinului! Oamenii s-au înghesuit de la 5 dimineața să cumpere medicamentul Galerie foto (4) Exclusiv

Este aglomeratie mare la Institutul Cantacuzino, acolo unde s-a pus în vânzare un imuno-modulator considerat a fi urmaşul Polidinului. Deja stocurile pentru adulţi l-au temrinat şi oamenii aflaţi la coadă sunt nemulţumiţi. 

Zeci de oameni stau la coadă încă de la ora 5 dimineața în fața Institutului Cantacuzino pentru a intra în posesia noului medicament. Oamenii nu s-au speriat nici de pandemie, nici de faptul că afară erau zero grade, informează Antena 3. 

Medicamentul previne infecțiile respiratorii și crește imunitatea. Comprimatele pentru adulți s-au vândut în totalitate. Acest tratament costă aproximativ 80 de lei pentru adulți și se administrează 10 zile timp de 3 luni consecutiv. 

Ce este Orostim-HV, suplimentul alimentar vândut la Institutul Cantacuzino

Imunomodulatorul pentru care oamenii s-au strâns în Capitală se numește Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității. 

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu 2 decembrie doar de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață. 

Parteneri
x close