Antena 3 Actualitate Cocalarii și pițipoancele... Vorbesc tare şi prost, dau muzica la maximum și scot mâna pe geam cu ceasuri scumpe

Cocalarii și pițipoancele... Vorbesc tare şi prost, dau muzica la maximum și scot mâna pe geam cu ceasuri scumpe

de L.D.    |    18 Dec 2012   •   23:15
Cocalarii și pițipoancele... Vorbesc tare şi prost, dau muzica la maximum și scot mâna pe geam cu ceasuri scumpe
Sursa foto: Foto: Antena1

Îi recunoaştem de la o poştă. Vorbesc tare şi prost. Dau muzica la maximum să audă vecinii că au sistem de sonorizare... beton, ca să-i cităm. Claxonează în trafic, scot pe geam mâna cu ceasuri scumpe, iar ele sunt ...stridente. În folclorul urban, sunt numiţi cocalari şi piţipoance.


Orice om îşi alege voluntar sau involuntar un model în viaţă. Unii aleg din istorie, alţii din ştiinţă. Dar mulţi români îşi aleg modelele direct de pe Youtube. Nelson Mondialu' şi Petre Crăete, zis şi Ţăranul cu Maseratti, au ajuns modele oficiale ale oricărui cocalar din România.

Cocalarul are şi o formă de feminin. Se numeşte piţipoancă. Asta deşi preferă să fie numită contesă, regină sau prinţesă.

Internetul abundă de istantanee cu piţipoance şi cocalari. Cu arme, cu bani, cu ţinute excentrice, cu buze supradimensionate. Scopul este unul singur - să impresioneze pe cine trebuie.

×
Subiecte în articol: pitipoance
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close