Antena 3 CNN Actualitate Coco Popescu, dezvăluire dureroasă despre sora ei, Dor Geta Popescu, moartă în avalanșa din Retezat

Coco Popescu, dezvăluire dureroasă despre sora ei, Dor Geta Popescu, moartă în avalanșa din Retezat

Coco Popescu, dezvăluire dureroasă despre sora ei, Dor Geta Popescu, moartă în avalanșa din Retezat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Apr 2017   •   13:20

Coco, sora alpinistei Dor Geta Popescu, moartă în avalanșa de sâmbătă din Munțiii Retezat, mărturisea într-un interviu mai vechi că micuței nu îi place altitudine, iar marea ei pasiune era escalada, scrie libertatea.ro.

Coco și Dor au crescut la Râșnov, iar de mici au încălțat bocancii de munte pentru a urca alături de părinții lor pe creste. Cu toate acestea, Dor Geta Popescu avea o altă pasiune în care excela: escalada.

”Mama o antrenează pe sora mea mai mică la escaladă. Surioara mea este campioană balcanică, merge la concursuri atât în România, cât şi în străinătate. A început căţăratul de mică, pentru că noi mergeam la antrenamente la sediul clubului Montana Altitudine, unde avem şi panou de căţărat, iar ea ne însoţea pentru că nu avea cu cine să rămână acasă. Aşa a început să facă şi ea antrenamente cu noi. Nu îi place la altitudine, ea este pe partea tehnică”, povestea Coco într-un interviu.

×
Subiecte în articol: dor geta popescu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close