Cod Galben de ceaţă în sudul şi centrul ţării. Pe autostrăzile A1 şi A2 şi pe DN1, vizibilitatea a scăzut sub 50 metri

de D.D.    |    28 Dec 2012   •   09:44
Cod Galben de ceaţă în sudul şi centrul ţării. Pe autostrăzile A1 şi A2 şi pe DN1, vizibilitatea a scăzut sub 50 metri Foto: Agerpres

Sudul şi centrul ţării se află sub cod galben de ceaţă, iar pe autostrăzile A1, A2 şi pe Drumul Naţional 1, vizibilitatea a scăzut pe unele porţiuni sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod Galben de ceaţă pentru 16 judeţe şi municipiul Bucureşti, precum şi pentru judeţul Cluj.

Până la ora 11.00, în judeţele Sibiu, Braşov, Alba, Covasna, Harghita şi Mureş, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, asociată cu chiciură.

Pentru judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, şi zona de câmpie din sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, inclusiv drumurile naţionale şi europene şi autostrăzile aferente, avertizarea este valabilă până la ora 12.15.
   
Ceaţă va fi şi în judeţul Cluj, inclusiv municipiile Cluj-Napoca, Turda, Huedin şi Dej, până la ora 11.00.

Cum va fi vremea în zilele care urmează


  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close